DiVaN vikend s Vama na ZeGeVeGeu!

Dakle, drage dame i gospodo, oduševili ste nas!
                                ❤❤❤

Petak i subota friško su iza nas i još smo prepuni dojmova. S veseljem smo iščekivali Sajam, unaprijed se radovali novim poznanstvima i ugodnom druženju, ali zbilja ste nadmašili naša očekivanja. Točnije, niste nam dali sjesti 😁, ali proletjelo je puno, puno prebrzo. Lako bismo se mogli naviknuti na takve vikende! Toliko smijeha, razmijenjenih iskustava, obostranog nadahnuća… Hvala Vam.

Ponosno smo izložili naše minerale Lily Lolo, unaprijed se radovali zajamčenim pozitivnim reakcijama, no preobrazbe na licu mjesta, na svjetlu dana, iskre u očima naših dama nakon dotjerivanja, posebno onih isprva pomalo suzdržanih – dodale su nam vjetra u leđa. Svaki Vaš iznenađen osmijeh vrijedio je više od bilo kojeg certifikata, a čuli ste koliko se njima volimo razmetati 😉. Dame, bile ste predivne, i izvana i iznutra. Blistale ste.

Naša maskara po svom je običaju činila čuda, no mi smo se već naviknule 😎. Zato je bilo pravo osvježenje vidjeti kako biste raširile oči. Gle, stvarno! O, da, vrlo stvarno!

Minerali naših pudera zagladili su Vaša lica tako da su osmijesi prštali, samo tračak sjenila ili rumenila znao je popraviti raspoloženje… Bravo za odabir nijansi! A palo je i nekoliko darova za djevojke. Svaka čast, gospodo!

Ljeto je gotovo pa prošlo, ali nepogrešivi spoj garcinije, guarane, đumbira i paprike u tableticama Talije S našao je mjesta u nekoliko lukavih torbica – hej, nećemo čekati proljeće da vraćamo tijelo u red! Dok traju jesenski i zimski gušti, neka bilje čini svoje. Javite nam se, zanimaju nas rezultati!

Drago nam je što ste rado kušali i patentirani Ester-C® u našem odabranom VITAMINU C PRO forte. Želudac se nije bunio, točno? 😋

Šlag na torti bili su Vaši prvi posjeti Bio Boutiqueu već danas, prvi radni dan nakon druženja na Trgu. Baš ste nas iznenadile! Osjećamo kako polako niče jedno žilavo uzajamno povjerenje. Želimo ga njegovati, zato su Vam naša vrata uvijek otvorena. Želimo čuti Vaše dojmove i potrebe. A što se savjeta tiče, nerado ih čuvamo samo za sebe, no savjet najčešće nailazi na plodno tlo onda kad se zatraži. Zato uđite i pitajte!

Neka ljepota bude prirodna. To je ono što činimo. To je ono što živimo. To je ono što najradije dijelimo.

Vidimo se u Bio Boutiqueu!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *