Naš moto

Naš je moto – život je jedan, lijep i dragocjen. Život je ovaj trenutak. Ne volimo kad su nam ruke besposlene. Volimo stvarati, graditi, volimo gledati kako nastaje nešto novo. Iz te strasti prema životu rodila se naša mala zelena oaza, naš voljeni dućan u kojem bismo često najradije i prespavali 😊! S ljubavlju, velikim guštom i bez žurbe za Vas odabiremo stvari koje životu dodaju još malo boje. Svaka od njih ima svoju priču i svrhu. I svaka od njih naš je osobni najdraži odabir.

Volimo i poštujemo ljude. Čuvamo planet. Brinemo se za životinje. Obzirni smo prema svemu na Zemlji i sve što radimo prožeto je tom etikom.

Mi smo mali zeleni dućan u koji stane puno zelenih stvari. Od vrhunske veganske i vegetarijanske preparativne kozmetike i šminke, unikatnog nakita i modnih dodataka od biranih materijala pa do najpomnije biranih biljnih dodataka prehrani.
Iznad svega volimo goste. Uživamo kad uđete u naš prostor i – predahnete. Radujemo se kad nas nazovete i kažete nam kakav je osjećaj kad ste stvar kod kuće izvadili iz vrećice i kad je dobila život.
Bio to ruž za usne, prirodna krema, eterično ulje, posebne naušnice… Sretni smo jer smo nekomu obojili dan.

Vidimo se! Vaš
Bioboutique, Medulićeva 21 C

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *