Unikatna ogrlica BOYE SU MOYE

310,00 kn

Za Onu koja je jača negoli je toga možda svjesna. Još dok je bila djevojčica, danas kad je mlada žena, i jednom kad se bude smijala “ali stvarno!!” bezobraznim borama na čelu, uvijek je bila i ostat će Ona koja je pokorila zimu, rasvijetlila ulice, beljila se strahovima i izmišljala nove boje, jer u one koje su postojale nikad nije stala. Nikad je nije smeo kišan dan, nikad ne dopušta da onaj tko je pored nje oskudijeva. Uvijek stisne zube kad zagusti. Od toga je ponekad zaboli zubno meso, ali prelijepa je i kad je boli, jer je hrabra, znaš? Jako je hrabra, a znali su joj prigovoriti da je razmažena. Tko je ne poznaje, ne zna koliko samo zaslužuje da se kiti i da drsko blješti. Njoj ne trebaju boje da bi bila šarena. Boje se za nju zalijepe kao kad ti klinac doleti u zagrljaj. Boje ju prepoznaju. Boje su njene.

🎈🤸‍♀️🌈

Kategorija:

Opis

🎨
Unikatne ogrlice koje smo odabrali za Vas izrađene su od polimerne gline, često nazivane i FIMO masom. FIMO je zapravo proizvod renomirane tvrtke Staedtler – prva polimerna glina ikad proizvedena zvala se tako pa je proizvod svih ostalih tvrtki “pokupio” taj nadimak. Naše su ogrlice izrađene od FIMA. Riječ je o vrlo kvalitetnoj polimernoj glini koja, što nam je najvažnije, nije toksična: dokazano je da je posve neškodljiva u dodiru s kožom – to se odnosi i na djecu i na odrasle. U svaki su komad uloženi sati i sati strpljenja, ljubavi i truda, a dijelovi koji povezuju elemente kvalitetni su i ne pucaju.

🌈Svaka od naših ogrlica ima svoju priču. Upoznajte BOYE SU MOYE🌈:

Prekrasan apstraktni uzorak nastao je ispunjavanjem polja između urezanih utora tuševima živih boja. Za Onu koju boje ne mogu zasjeniti! ❤