Unikatna ogrlica MAŠA

300,00 kn

Spontana je i u miru sa sobom. Detalje voli, ne zamara se njima 😉. Oči su joj žive, koketira lukavo – tako da se ne kuži. Ne razmišlja o tome, jednostavno tako diše. Diše… slobodno. Ritam disanja ne mijenja ni zbog koga. U razgovoru uvijek gleda u oči, ne zbog bontona, nego zato što voli biti prisutna. Uglavnom nema pojma koliko okolina voli kad je prisutna. 👧

Kategorija:

Opis

Unikatne ogrlice koje smo odabrali za Vas izrađene su od polimerne gline, često nazivane i FIMO masom. FIMO je zapravo proizvod renomirane tvrtke Staedtler – prva polimerna glina ikad proizvedena zvala se tako pa je proizvod svih ostalih tvrtki “pokupio” taj nadimak. Naše su ogrlice izrađene od FIMA. Riječ je o vrlo kvalitetnoj polimernoj glini koja, što nam je najvažnije, nije toksična: dokazano je da je posve neškodljiva u dodiru s kožom – to se odnosi i na djecu i na odrasle. U svaki su komad uloženi sati i sati strpljenja, ljubavi i truda, a dijelovi koji povezuju elemente kvalitetni su i ne pucaju.

👗Svaka od ogrlica na policama Bio Boutiquea ima svoju priču. Upoznajte našu MAŠenkU👗:

S pomoću šablone oblikovane su latice od tamnije i svjetlije crvene, narančaste i žute gline. Cvjetovi su nanizani na elegantni kruti okrugli obruč i nastao je prelijep živahni ukras nosiv na goloj koži ili preko odjeće, osobito tamne. Dovoljno decentan, a posebno vedar, “podiže” svaku odjevnu kombinaciju.
❤❤❤