Unikatna ogrlica MY FUNNY VALENTINE

490,00 kn

Ona ne mijenja frizuru zbog njega 🙂. Ne mijenja se ni zbog koga. Ona sjaji. A on, on je želi takvu i samo takvu. U moru žena odabrao je Nju i opet bi učinio isto. 🎩

 

Kategorija:

Opis

Unikatne ogrlice koje smo odabrali za Vas izrađene su od polimerne gline, često nazivane i FIMO masom. FIMO je zapravo proizvod renomirane tvrtke Staedtler – prva polimerna glina ikad proizvedena zvala se tako pa je proizvod svih ostalih tvrtki “pokupio” taj nadimak. Naše su ogrlice izrađene od FIMA. Riječ je o vrlo kvalitetnoj polimernoj glini koja, što nam je najvažnije, nije toksična: dokazano je da je posve neškodljiva u dodiru s kožom – to se odnosi i na djecu i na odrasle. U svaki su komad uloženi sati i sati strpljenja, ljubavi i truda, a dijelovi koji povezuju elemente kvalitetni su i ne pucaju.

👧Svaka od naših ogrlica ima svoju priču. Upoznajte MY FUNNY VALENTINE👧:

Pločice od bijele gline oblikovane u nepravilne pravokutnike obrubljene su “crvom” od smeđe gline, a bijele plohe postale su slikarsko platno za prelijepe apstraktne proljetne uzorke pastelnih i živih boja. Sve na njoj je savršeno nepravilno, a kopča na vratu, budete li je nosili ljeti na golom vratu, je as sexy as it gets 😉.