Unikatna ogrlica MY OWN PRIVATE FAIRYTALE

460,00 kn

Ma ta ženska je zakon. Savršeno odvaguje važno od nevažnog i bira ljepotu u svim oblicima. Najčešće to uključuje vjetar u kosi. 💜

Kategorija:

Opis

Unikatne ogrlice koje smo odabrali za Vas izrađene su od polimerne gline, često nazivane i FIMO masom. FIMO je zapravo proizvod renomirane tvrtke Staedtler – prva polimerna glina ikad proizvedena zvala se tako pa je proizvod svih ostalih tvrtki “pokupio” taj nadimak. Naše su ogrlice izrađene od FIMA. Riječ je o vrlo kvalitetnoj polimernoj glini koja, što nam je najvažnije, nije toksična: dokazano je da je posve neškodljiva u dodiru s kožom – to se odnosi i na djecu i na odrasle. U svaki su komad uloženi sati i sati strpljenja, ljubavi i truda, a dijelovi koji povezuju elemente kvalitetni su i ne pucaju.

🌄Svaka od naših ogrlica ima svoju priču. Upoznajte MY OWN PRIVATE FAIRYTALE🌄:

Ručno izrađeni valjci izbušeni su štapićem za ražnjiće🙂, obojani kredom u pastelnim nijansama, lakirani, pečeni i ready to go! Nanizani su na poseban konac koji ne puca. Bez pravila, naravno, umetnute kuglice zadnji su štih.

Prelijepa je sama, iznimno nosiva, a za dame koje vole glomazniji nakit, feeeeenomenalno se slaže u kombinaciji s Joy i One With Nature!