Unikatne naušnice CITY WALK

190,00 kn

Ona voli osjetiti zrak na licu. Komad puta do posla bira ići pješice. Zaljubljena je u trenutke. Ne razumije pojam dosadno. Za sobom ostavlja jedva osjetan trag parfema i voli kad joj naušnice dodiruju vrat. Za Nju je sve u osjetu, u dodiru. Ona čuje prianjanje kista natopljenog bojom za platno. Njene su oči širom otvorene. Smije se samo s razlogom. Iz trbuha. 👢🌂❄🌞☕🍩🍸

Kategorija:

Opis

Unikatne naušnice koje smo odabrali za Vas izrađene su od polimerne gline, često nazivane i FIMO masom. FIMO je zapravo proizvod renomirane tvrtke Staedtler – prva polimerna glina ikad proizvedena zvala se tako pa je proizvod svih ostalih tvrtki “pokupio” taj nadimak. Naše su ogrlice izrađene od FIMA. Riječ je o vrlo kvalitetnoj polimernoj glini koja, što nam je najvažnije, nije toksična: dokazano je da je posve neškodljiva u dodiru s kožom – to se odnosi i na djecu i na odrasle. U svaki su komad uloženi sati i sati strpljenja, ljubavi i truda, a dijelovi koji povezuju elemente kvalitetni su i ne pucaju.

🌇Svaki par naušnica ima svoju priču. Upoznajte CITY WALK🌇:

Urbane, seksi i razigrane: svaka kuglica visi posebno, tako, sudarajući se, plešu. Decentno su crne, samo je po jedna od svake trojke bogato ukrašena raskošnom zlatnom i brončanom. Idealne za dan i noć, vole se pokazivati 😎.