Dnevna krema

250,00 kn

I koža treba doručak! 🍯 💧

Osigurajte joj hidrataciju i konkretan obrok u jednom paketu.

Formula fine, lagane teksture, a bogata dragocjenim prirodnim sastojcima, dubinski će hidratizirati i nahraniti kožu i pripremiti je za novi dan. Organska Aloe vera 💧 i eterično ulje biljke Orlovi nokti 🌿, obogaćeni maslacem Ghee 🍯, održat će adekvatnu razinu vlage u koži tijekom cijelog dana, a pobrinut će se i za osjetljivo područje oko očiju. Suptilna aroma eteričnog ulja biljke Orlovi nokti obavit će Vaše lice mirisnom koprenom nepropusnom za stres… Dobro jutrooo! ☀

SASTOJCI (INCI):
AQUA (VODA), ALOE VERA (Aloe Barbadensis), PROPANDIOL, KAPRILNI/KAPRIČNI TRIGLICERIDI, GLICERIL STEARAT CITRAT, GLICERIN, GLICERIL MONOSTEARAT, CETEARILNI ALKOHOL, GHEE, VITAMIN E, KALIJEV SORBAT, BENZIL ALKOHOL I DEHIDROOCTENA KISELINA, GUMA KSANTAN, ETERIČNO ULJE BILJKE ORLOVI NOKTI (Lonicera Periclymenum).
Kategorija:

Opis

Čuvarica kože Vašeg Lica tijekom dana

Dnevna krema Mirati bazira se na maslacu Ghee, organskoj Aloe veri i eteričnom ulju biljke Orlovi nokti. Pametna formula pomaže pri održavanju odgovarajuće razine vlage u koži, hrani kožu i umiruje ju. Obogaćena vitaminom E, sadrži i antioksidacijska svojstva potrebna za zaštitu kože.

  • Intenzivno hidratizira i hrani
  • Štiti i umiruje
  • Sadrži maslac Ghee i antioksidanse

Formula fine, lagane teksture, a bogata hranjivim sastojcima, hrani, njeguje i štiti kožu lica i osjetljivog područja oko očiju. Zagladit će nepravilnosti, umiriti crvenilo i održati vlagu tijekom cijelog dana. Žedna i gladna koža upit će kremu do zadnje kapi, iskoristiti sve aktivne sastojke i neće biti suvišnog sjaja. Idealna je podloga za make-up.

Za najbolje, dugotrajne rezultate preporučamo svakodnevnu primjenu. Prije nanošenja šminke ravnomjerno nanesite kremu na lice i vrat te pričekajte da se upije. Samopouzdano u novi dan!

Inovativna, prihvatljiva za okoliš, lijepo oblikovana tuba dugotrajno čuva sadržaj svježim i ne mijenja oblik. Zahvaljujući posebnom patentu na vakuum kremu ćete iskoristiti do kraja, a ostat će svježa kao prvog dana.

Svi sastojci Dnevne kreme Mirati prirodni su ili dobiveni iz prirodnih izvora. Proizvod je u skladu sa standardom ECOCERT Greenlife.

Povezani proizvodi