Unikatna ogrlica BITE MY STYLE

510,00 kn

Ona je davno naučila voljeti Sebe. Ne trati vrijeme na kajanja, što je prošlo, prošlo je. Nema zacrtan plan, must visit places, ciljeve do 35., 45., 105… Zagrist će u ono što je sada pred njom, ako joj mami tek. Zagrist će velik zalogaj. 🔥

Nije glasna. Ne na način da proizvodi buku. U suštini prezire proizvodnju, reprodukciju osobito. Njezine riječi odjekuju i kad su ispod glasa.

Stasala je, iako se i dalje mijenja. I tu si dopušta slobodu. Ne voli zacrtane okvire i ne namjerava u njih stati.

Kad staje, ne staje na tuđe žuljeve. Prolazi kao voda. Kad je blizu, ne znaš zašto, ali ne želiš da ode.

Kategorija:

Opis

Unikatne ogrlice koje smo odabrali za Vas izrađene su od polimerne gline, često nazivane i FIMO masom. FIMO je zapravo proizvod renomirane tvrtke Staedtler – prva polimerna glina ikad proizvedena zvala se tako pa je proizvod svih ostalih tvrtki “pokupio” taj nadimak. Naše su ogrlice izrađene od FIMA. Riječ je o vrlo kvalitetnoj polimernoj glini koja, što nam je najvažnije, nije toksična: dokazano je da je posve neškodljiva u dodiru s kožom – to se odnosi i na djecu i na odrasle. U svaki su komad uloženi sati i sati strpljenja, ljubavi i truda, a dijelovi koji povezuju elemente kvalitetni su i ne pucaju.

💣Svaka od naših ogrlica ima svoju priču. Upoznajte BITE MY STYLE💣:

Crna glina oblikovana je u krugove obrubljene rezačem za kolačiće. Krugovi su presavijeni oko obruča i slijepljeni. Mogu se okretati po želji, tako ogrlica mijenja lice.

BITE MY STYLE ima tu svoju prekrasno doziranu, nježno prigušenu punk notu umotanu u eleganciju najseksi čelistice koju možete zamisliti 😉. Jednostavno zove nag dekolte, najtanje bretele ili, još bolje, bez njih. Osunčana ramena, malo shimmera i viskozni top… Da, to bi otprilike bilo to!!