Supra dermal forte CN 40

156,00 kn 140,00 kn

Kapsule ljepote s niskomolekularnom hijaluronskom kiselinom biljnog podrijetla za vlaženje i elastičnost kože. Hijaluronska kiselina na sebe veže vodu, pomažući stanicama akumulirati vlagu, što koži pridaje volumen, potiče migraciju i stvaranje novih stanica, te doprinosi hidratizaciji i vitalnosti kože. Koža postaje elastičnija, bore se smanjuju i lice se vraća u formu!

SASTOJCI
ŽELATINA, LIKOPEN, EKSTRAKT ZOBI (Avena Sativa L), SELEN IZ KVASCA, KUKURUZNI ŠKROB, CINKOV GLUKONAT, L-ASKORBINSKA KISELINA, BETA KAROTEN, DL-ALFA-TOKOFERIL ACETAT, NATRIJEV HIJALURONAT, LUTEIN, TVAR PROTIV ZGRUDNJAVANJA: MAGNEZIJEVE SOLI MASNIH KISELINA, BOJILA: TITANOV DIOKSID I ŽELJEZOV OKSID.<
Kategorija:

Opis

Kapsule ljepote s čistom hijaluronskom kiselinom za vlaženje i elastičnost kože

Starenje kože dijelimo na unutarnje i vanjsko. Prvo je biološko starenje stanica kože koje nije moguće spriječiti, a pod snažnim je utjecajem gena i hormona. Druga vrsta starenja uzrokovana je izlaganjem vanjskim utjecajima kao što su UV zračenje, onečišćenja, vjetar, temperaturne promjene, neadekvatna prehrana i ostalo.
Starenjem koža gubi vlagu, elastičnost, čvrstoću i počinje se borati. Izlaganje vanjskim utjecajima može uzrokovati razne upale kože, lezije, osip, nastaju bore i tamne mrlje.
Kako bismo je zadržali zdravom, mekom, elastičnom i čvrstom, kožu je potrebno hraniti, ne samo odgovarajućom kozmetikom, već i vitaminima te dodacima prehrani. Isto se tako preporuča uvijek je štititi od UV zraka

Koji su učinci sastojaka Supra dermal forte?

Supra dermal forte kapsule sadrže 15 mg niskomolekularne hijaluronske kiseline koja se već mnogo godina koristi u kozmetičkoj industriji.

Njezinim molekulama obloženi su zglobovi i živci, one hidratiziraju kožu i kosu te ispunjavaju i podmazuju oko. Ona doprinosi boljoj hidrataciji kože, zaštiti od štetnog djelovanja slobodnih radikala, elastičnosti kože, antioksidacijskim, antibakterijskim i antiupalnim procesima, doprinosi potpori i podmazivanju zglobova i živčanih tkiva, te održavanju tkiva oka vlažnim. Također doprinosi stimulaciji proizvodnje kolagena u koži koji zajedno s keratinom kožu održava čvrstom i elastičnom.

Niskomolekularna hijaluronska kiselina koju sadrži Supra dermal forte biljnog je podrijetla. Izvor je metilotrofni kvasac Pichia pastoris. Hijaluronska kiselina na sebe veže vodu, pomažući stanicama akumulirati vlagu, što koži pridaje volumen, potiče migraciju i stvaranje novih stanic a, te doprinosi hidratizaciji i vitalnosti kože. Koža postaje elastičnija i bore na licu se smanjuju.

Vitamin C iznimno je važan za zdravlje kože jer kao antioksidans doprinosi sintezi kolagena, ublažavanju i smanjenju fotooštećenja kože i pomaže u očuvanju od slobodnih radikala.

Cink, selen, vitamin C i vitamin E od posebne su važnosti za normalno funkcioniranje imunološkog sustava. Stvaraju uvjete za održavanje kože, kose i noktiju zdravima. Doprinose snažnom antioksidativnom djelovanju,uspješnoj neutralizaciji štetnog učinka slobodnih radikala na organizam. Pomažu u zaštiti stanica od oksidacijskog stresa – procesa u kojemu slobodni radikali apsorbiraju elektrone iz stanica tijela i na taj ih način oštećuju. Oksidacijski stres ubrzava proces starenja.

Beta glukan iz ekstrakta zobi snažno doprinosi pomlađivanju i anti-age učinku. Pomaže održavanju optimalne vlažnosti kože, regeneraciji suhe kože i ublažavanju iritacija. Također doprinosi učvršćivanju i zatezanju kože i prirodni je faktor u zaštiti od UV-zraka.

Vitamin A iz beta karotena pomaže u stvaranju melanina, neutraliziranju djelovanja štetnih slobodnih radikala, antioksidacijskim procesima, doprinosi jačanju imuniteta i pomaže u održavanju kože zdravom.

Lutein i likopen doprinose gustoći kože, njezinoj debljini, glatkoći i elastičnosti. Pomažu u blokiranju štetnog UV-zračenja na površini kože, te u sprečavanju oštećenja i propadanja stanica. Posebno snažno doprinose antioksidativnom djelovanju u zaštiti stanica od štetnog djelovanja slobodnih radikala.

Kako koristiti Supra dermal forte?

Uzmite 1 kapsulu na dan uz obrok ili odmah nakon obroka, s čašom vode ili kako Vam je propisao liječnik.

Bez šećera, bez laktoze. Pogodno za dijabetičare.

Proizvedeno po GMP standardima.

Povezani proizvodi