Image

dr. sc. ZVONIMIRA MIKOTIĆ-MIHUN

Image

dr. prirodne medicine VANJA MIHUN

Image

profesionalni vizažist - kozmetičar
IVANA LOINA

Edicta Pharm d.o.o. je mala privatna farmaceutska kompanija, osnovana 2006. g., sa sjedištem u Zagrebu.

Osnovna ideja i vizija kompanije bila je da Edicta bude servis farmaceutskim kompanijama u Republici Hrvatskoj u djelatnostima provjere patentne zaštite, DE (Data exclusivity), istraživanja farmaceutskog tržišta, razvoja poslovanja, regulatornih poslova i za navedeno, pravna podrška. Dakle, sve aktivnosti od odabira lijekova do njihovog stavljanja na tržište u RH.

U prethodnim godinama Edicta se pokazala uspješnom u okviru navedenih djelatnosti, u području farmaceutike koja posluje unutar najviših standarda kontrole i kvalitete, s obzirom da je usko vezana uz održavanje i poboljšavanje ljudskog zdravlja.

Krećući se u okruženju vezanom za ljudsko zdravlje, odlučili smo zakoračiti u naizgled jednostavnije područje održavajući najviše farmaceutske standarde razvoja, kvalitete i kontrole, područje koje isto veoma utječe na zdravlje i kvalitetu života, te posljedično ljepotu, u područje kozmetike.

Otvorili smo Bio Boutique za koji smo odabrali smo prestižni luksuzni britanski brend za prirodni make up Lily Lolo i njemu kompatibilnu vrhunsku ekološku, organsku preparativnu kozmetiku Mirati, te dodatke prehrani koji održavaju zdravlje i ljepotu.

Odabrani proizvodi doprinose zdravlju, njezi i ljepoti kože izvana i iznutra. Rezultat su višegodišnjeg razvoja i implementacije znanja doktora znanosti iz raznih zemalja svijeta ovisno o porijeklu pojedinih sastojaka, proizvedeni su u EU po najvišim standardima, nositelji prestižnih certifikata (ECOCERT, Leaping Bunny, GMP i dr.), kontrolirani u visokostandardiziranim laboratorijima i auditirani od najstrožih EU regulatornih tijela. Želimo hrvatskom tržištu omogućiti kupnju vrhunskih proizvoda kvalitete dokazane certifikatima koji klijentima daju sigurnost, a  proizvodi unapređuju zdravlje i odražavaju prirodnu i jednostavnu ljepotu.

Posebno želimo naglasiti da je ovo prvo mjesto u Hrvatskoj na kojem svi vegetarijanci i vegani mogu naći vrhunske proizvode i uslugu za sebe, a sve na jednom mjestu.

Bio Boutique je mjesto na kojem možete ne samo kupiti proizvode, već ih isprobati na vlastitoj koži, odabrati vrstu, boju koja vam je najdraža i koja najviše odgovara baš Vašoj koži, osobnosti i stilu, uz stručnu pomoć i savjete profesionalnog make-up artista i liječnice prirodne medicine.

Želimo da Hrvatska ide ukorak sa visokorazvijenim svijetom u kojem se poštuje i njeguje primjena certificiranih proizvoda a napušta kozmetika koja sadrži toksične kemikalije i ostale sastojke.

Dogovaramo posjet Bio Boutiqueu uz najavu, kako bismo se posvetili samo vama i zajedno odabrali ono što je najbolje upravo za Vas.