Image

dr. sc. ZVONIMIRA MIKOTIĆ-MIHUN

Image

dr. prirodne medicine VANJA MIHUN

Edicta Pharm d.o.o. mala je privatna farmaceutska tvrtka osnovana 2006. sa sjedištem u Zagrebu.

Osnovna ideja i vizija tvrtke bila je da Edicta bude servis farmaceutskim tvrtkama u Republici Hrvatskoj u djelatnostima provjere patentne zaštite, DE (Data exclusivity), istraživanja farmaceutskog tržišta, razvoja poslovanja, regulatornih poslova i, za navedeno, pravna potpora. Dakle, sve aktivnosti od odabira lijekova do njihovog stavljanja na tržište u RH.

U prethodnim godinama Edicta se pokazala uspješnom u okviru navedenih djelatnosti, u području farmaceutike koja posluje unutar najviših standarda kontrole i kvalitete, s obzirom na to da je usko vezana uz održavanje i poboljšavanje ljudskog zdravlja.

Krećući se u okruženju vezanom za ljudsko zdravlje, odlučili smo zakoračiti u naizgled jednostavnije područje održavajući najviše farmaceutske standarde razvoja, kvalitete i kontrole, područje koje također veoma utječe na zdravlje i kvalitetu života, te posljedično ljepotu, u područje kozmetike.

Otvorili smo Bio Boutique, koji volimo zvati malim zelenim dućanom. Na policama Bio Boutiquea mjesto nalaze najbolji od najboljih preparata ekološke, organske preparativne kozmetike, mineralne šminke te brižno odabrani, uistinu visokokvalitetni dodaci prehrani koji pomažu održati zdravlje i ljepotu.

Pomno selektirani proizvodi doprinose zdravlju, njezi i ljepoti kože, kose, zubiju... cijeloga tijela - izvana i iznutra. Rezultat su višegodišnjeg razvoja i implementacije znanja doktora znanosti iz raznih zemalja svijeta ovisno o podrijetlu pojedinih sastojaka, proizvedeni su u EU-u prema najvišim standardima, nositelji su prestižnih certifikata (ECOCERT, COSMOS, Leaping Bunny, GMP i dr.), kontrolirani u visokostandardiziranim laboratorijima i auditirani od najstrožih EU regulatornih tijela. Želimo hrvatskom tržištu omogućiti kupnju vrhunskih proizvoda kvalitete zajamčene najvišim certifikatima koji klijentima daju sigurnost, a  proizvodi unapređuju zdravlje i njeguju prirodnu i jednostavnu ljepotu.

Posebno želimo naglasiti da je ovo prvo prodajno mjesto u Hrvatskoj u kojem i vegetarijanci i vegani mogu naći zaista vrhunske proizvode i uslugu, cijelu paletu na jednome mjestu.

Bio Boutique je mjesto na kojem možete ne samo kupiti proizvode, već ih uz stručnu pomoć isprobati na vlastitoj koži, odabrati vrstu organske njege te nijansu i teksturu mineralne šminke koja Vam je najdraža i koja najviše odgovara baš Vašoj koži, osobnosti i stilu, sve uz vodstvo i savjete profesionalnog make-up artista i liječnice prirodne medicine.

Želimo da Hrvatska ide ukorak s visokorazvijenim svijetom u kojem se poštuje i njeguje primjena certificiranih proizvoda, a napušta kozmetika koja sadrži toksične kemikalije i ostale štetne sastojke.

Dogovaramo posjet Bio Boutiqueu uz najavu, kako bismo se posvetili samo Vama i zajedno odabrali ono što je najbolje samo i baš za Vas.