Accessories

Biramo ih za Vas kao što ih biramo za sebe. Drukčije i karakterne. Ne zatrpavamo butik, čekamo prave stvari i odabiremo ih polaaaako...

Kad nam za oko zapne vrhunski komad, ide ravno na našu policu. Na Vama je samo da odaberete onaj koji najbolje odražava Vašu osobnost. Uz svaki komad nakita dolazi osobna poruka. Prije odabira, natjerat ćemo Vas da je pročitate 🙂. Ako ste se u njoj pronašli, to je to!!

Žene smo i znamo koliko ženu treba maziti da bi blistala. Zato, kad ste u prolazu ili ste baš raspoložene, bez žurbe, bez trke, navratite nam.

Počastit ćemo se nečim slatkim, malo brbljati, zajedno prokrstariti policama i naći modni dodatak kao stvoren samo i samo za Vas. Ili za frendicu. Oprez, mogle bi poteći suze kad pročita pisamce 😉

Znate da si zaslužujete uljepšati dan.

A mi… God, we love this job!! ❤❤❤

Hej, osvijestimo to! Naša su divna tijela dragocjena kuća duši koja u njima stanuje: imamo pravo, dužnost, zapravo, održati ih vitalnima i lijepima. Ostati zdrave, njegovane, slobodne u njima. Odbacimo umjetne nadomjestke, svakog se jutra u zrcalu osmjehnimo svojem najljepšem prirodnom Ja.

Zdravlje i ljepota ne bi trebali biti povlastica, nego naše prirodno stanje. Nismo ni pohlepne ni razmažene kad kao mlade mame ili ne više mlade mame ili ničije mame, nego samo svoje, svoje, svoje, zauvijek svoje, osjećamo duboku, istinsku potrebu da same sebi budemo lijepe i drage, da nema te haljine koja bi od nas bila zamamnija, da nema toga godišnjeg doba koje bi nas sputalo, da nema tog trenutka u kojem ne zaslužujemo biti svjesne sebe, da naš dodir biljci, djetetu, životinji, bližnjemu – bude dar. Da ne skrivamo ruke jer više nisu kakve su bile, da ne spuštamo pogled zbog kilograma viška, da ne hvatamo krajičkom oka njezine kovrče ili duge trepavice. Da budemo točno to što jesmo, neponovljive i nezamjenjive. Da poput žena koje su prije dvije tisuće godina uzimale ono najbolje od Prirode i te meleme velikodušno poklanjale sebi, da i mi baš tako, s punim pravom, biramo najbolje u tom čarobnom ritualu izranjanja Žene u nama.

Mi ne tražimo pomoć. Mi se odmaramo od prekopavanja polica. Nismo u potrazi. Ne strahujemo od starenja, ono je prirodno i obogaćuje. Mi Prirodu spajamo s Prirodom. Moje je tijelo od Prirode i neka ga samo Priroda dodiruje.

Da, plest ću svoje pletenice i kad se zagrnem šalom, on će reći – nitko ne zamahuje šalom kao ona. Nosit ću svoje prstenje, mazati svoje usne. Ronit ću duboko i smijati se grleno. Neću se bojati Sunca, dopustit ću mu da mi miluje kožu i daruje joj bakreni sjaj. Birat ću čipku ili bakin pamuk, onako kako mi je u tom času najdraže. Ostavljat ću svoje otiske u snijegu. Igrati se kosom. Ležati na travi. Moje će dijete pamtiti moj miris.

Prirodno, nježno, blagotvorno. Dijelimo s Vama ono što smo otkrile, isprobale i u što smo se zaljubile.

Pogledajte proizvode: