Dermatološki
ispitano

Dermatološki
ispitano

Nije testirano
na životinjama

Nije testirano
na životinjama

Bez štetnih
sastojaka

Bez štetnih
sastojaka

Zašto mineralna?

Hajdemo ovako: kad se već toliko trudimo nježno čistiti lice bez isušivanja sulfatima, fosfatima i sličnim iritansima, odabiremo najfinije od prirodne njege kako bi koža ostala zdrava, nahranjena, elastična i sretna - čemu sve to upropastiti slojevima pudera, rumenila, korektora, ruževa i ostaloga što će upropastiti svu brigu, ljubav i trud - i začepiti pore, onemogućiti koži disanje, a da ne spominjemo štetne sastojke, od otrovnih teških metala❕ do grubih čestica koje nasitno, ali sigurno oštećuju epidermu? Mmmmmmm... ne.

Ako ćemo prirodno, onda ćemo prirodno! 🌱

Što znači mineralna?

Znači da su podloge, korektori, rumenila, bronzer, set za konturiranje, iluminator, shimmer i sjenila čisti. Znači da su načinjeni od čistih minerala, mljevenih glina, bez dodataka, pa čak ni rižinog škroba, čije su čestice, za naš ukus - previše grube.

Znači da koža ispod nje diše. Da ne zatvara pore. Da se ne nakuplja u borama. Znači da je oplemenjena njegujućim eteričnim uljima, i znači da je prilagođena zoni lica koju šminkamo: područje oko očiju zahtijeva jednu vrstu gline, prištići drugu.

Što se tekuće šminke tiče, prirodna je, čista, hidratizira, njeguje, štiti od vanjskih utjecaja i starenja. Maskara sadrži ulja koja potiču rast trepavica i najfinije voskove, od rižina zrna do mimoze, a ruževi i sjajila vrhunska anti-age ulja. Znači da rumenilo njeguje obraze.

Znači da je make-up prirodan i lagan, a lice sretno!

🐰

Zašto Lily Lolo?

Primjenom ovih, zahvaljujući najnovijim tehnologijama, iznimno kvalitetnih mineralnih podloga visokih performansi, postiže se besprijekorno ujednačen ten i, što je još važnije, održavaju kožu zdravom, pa čak i onu najosjetljiviju.

Ne sadrže parabene, sintetičke mirise ni boje, nanočestice, teške metale ni ostale štetne sastojke.

Bazni puderi pružaju i zaštitu od sunca: sadrže cinkov oksid i titanov dioksid - prirodne mineralne filtre UV zaštite.

S ponosom nose certifikat BUAV (British Union for the Abolition of Vivisection).

Nisu testirani na životinjama.

Etički su pripravljeni od veganskih, organskih i bezglutenskih sastojaka gdje god je to moguće.

Bilo da je koža suhoga, masnog ili mješovitog tipa, ten postaje ujednačen, koža je besprijekorno zaglađena, bez začepljenih pora ili iritacije.

Gotovo da je i ne osjećate na koži!

 ☁

Pogledajte proizvode:

Zdrava, prirodna i jednostavna ljepota!