Nije testirano
na životinjama

Bez štetnih
sastojaka

Dermatološki
ispitano

Koža je najveći organ Vašeg tijela,  pazite što na nju nanosite.

Preparate koje nudimo za higijenu i njegu tijela volimo zvati pametnima. Jedinstvenih su formulacija od onog najčišćeg iz prirode. Mnogi od sastojaka koji se nalaze u ovim bočicama imaju dokazana ljekovita svojstva (naši su miljenici vječna kraljica ljekovitog bilja Aloe vera i certificirani organski, dodatno pročišćeni ghee maslac). Oplemenjeni su organskim eteričnim uljima pomno odabranih biljaka (limun, naranča, Orlovi nokti). Volimo i smilje, posebno ovo u našim bočicama koje dolazi sa Cresa:) Što još volimo? Paaaa... manioku, jojobu, badem, karite, ružmarin, crni ribiz, koprivu, stolisnik, kantarion pupoljak breze, limetu, poljsku i klasastu metvicu, kadulju, lavandu, smilje....... OK, priznajemo, ovisnici smo o bilju!

Osnova naše njege je hidratacija, nakon nje slijedi hrana za kožu, a djelatne tvari koje smo odabrali dovoljno su male molekularne strukture kako bi mogli prodrijeti u sve dijelove tijela te vezati i neutralizirati toksine.

Eto zašto!

🌷

Sastojci naših preparata za higijenu i njegu tijela ujedinjuju mediteransku i azijsku tradiciju, mediteransko podneblje miješaju s alpskim zrakom, poznavanje svojstava ljekovitog bilja usmjeravaju prema zdravom načinu života.

🌷

Osim zadatka No1, a to je nježno, ali učinkovito očistiti i dubinski hidratizirati i nahraniti kožu, važnost pridajemo mirisu. Ljubitelji smo prirode i njezinih aroma, divno je decentno mirisati po Mediteranu!

🌷

Pogledajte proizvode:

Donacije

MIRATI kozmetika nastoji 10% dobiti donirati u dobrotvorne svrhe.
Kupnjom MIRATI proizvoda omogućujete donacije namijenjene potrebitima po Vašem izboru.
Pratite MIRATI na Facebooku i Instagramu za više informacija.

🌍Svi su preparati proizvedeni na ekološki način, uz minimalnu količinu otpada, a ambalažu, lijepo molimo, reciklirajte!🌍