Dermatološki
ispitano

Nije testirano
na životinjama

Bez štetnih
sastojaka

 Zaštitite kožu od Sunčevog i ostalih štetnih zračenja

PRIRODNIM FILTRIMA

Nudimo Vam najmodernije inovativne anti-age formulacije širokog spektra zaštite (patentirani fizički filtri) od UVA i UVB, a u kremi za lice i od infracrvenog i HEV zračenja („plavo svjetlo“) te od urbanog onečišćenja. U ovim kremama i spreju nema kemijskih filtara.

Osim titanovog dioksida, poznatog mineralnog filtra širokog spektra, tu su UVINUL A+®, TINOSORB S® i UVINUL T 150®, patentirani zaštitni filtri najnovije generacije. Riječ je o inovativnim formulacijama na bazi bilja dobivenim u laboratorijima pod palicom znanstvenika koji su svoja istraživanja i rad usmjerili isključivo prema prirodnome. Kao i svi mineralni filtri, odbijaju Sunčeve zrake, za razliku od kemijskih filtara, koji ih apsorbiraju. Trpe vrlo visoke temperature i nježni su prema osjetljivoj koži.

Uz kompletnu zaštitu, kreme i sprej, prema odabiru, obogaćeni su ekstraktima reishi gljive (hrastove sjajnice), lišća zelenog čaja, kivija, smilja, primorskog bora, Aloe vere, vitaminom E te uljima avokada, badema i sjemenki grožđa. Njeguju kožu i štite je od fotostarenja i hiperpigmentacija. Kreme za lice blage su prema svakom tipu kože, izvrsno hidratiziraju, a idealne su i kao podloga za šminku.

Prirodne djelatne tvari koje njeguju kožu i štite je od fotostarenja i hiperpigmentacija:

reishi gljiva (hrastova sjajnica), Ganoderma lucidum): obiluje vrijednim nutrijentima (17 aminokiselina, vitamini B skupine, steroli, terpeni...)

kivi (Actinidia chinensis): Bogat vitaminima C i E, pomaže zaštititi kožu od slobodnih radikala te smanjiti mrlje i sitne bore. Potiče obnovu stanica i proizvodnju kolagena i elastina.

zeleni čaj (Camellia sinensis): Zahvaljujući visokoj koncentraciji polifenola, posebno katehina, jak je antioksidans i pomaže ojačati zaštitne slojeve kože. Štiti od UVB zračenja.

aloe vera (Aloe barbadensis): Pomaže umiriti kožu i vratiti joj vlagu nakon izlaganja suncu i vjetru.

hijaluronska kiselina (Sodium hyaluronate): U suradnji s kolagenom i elastinom održava kožum elastičnom. Vezivanjem molekula vode snažno potiče hidrataciju.

ulje avokada (Persea gratissima): Zahvaljujući višestruko nezasićenim masnim kiselinama, vitaminima A, B, C i E, proteinima, lecitinu, kaliju i sterolima pomaže koži održati čvrstoću i sjaj i smanjiti hiperpigmentacije. Štiti od UV zračenja.

Pogledajte proizvode: