Dermatološki
ispitano

Nije testirano
na životinjama

Bez štetnih
sastojaka

Hajmo to zajedno riješiti na prirodan, neagresivan, organski način!

Mislimo na Vas! Ako su problem akne, komedoni, miteseri, rozacea, alergije, proširene pore, pretjerano lučenje sebuma... Zavirite u naše police. U tim malenim bočicama pohranjeno je najljepše od Prirode za takve probleme. Umjesto da zatvaramo pore, hajdemo ih na najnježniji prirodni način očistiti i koži dati njegu uz koju će moći slobodno disati. Vjerujte nam, bit će zahvalna i željene promjene će početi!

Bilo da je riječ o licu ili tijelu, obrazima ili leđima, mama Priroda može sve. Poslušajte savjete i upute naših stručnjakinja i poklonite povjerenje prirodnim, organskim biljnim mješavinama. Sve se da srediti!

Vrijeme je da ta prirodna ljepota izađe van, dopustimo joj.

Dermatološki
ispitano

Nije testirano
na životinjama

Bez štetnih
sastojaka

1.

Dođite nam na savjetovanje. Vidjet ćemo o kakvom se tipu kože radi, što je dosad imalo učinka pa više nema, što nije imalo učinka... I gdje najviše "gori".

2.

Poslušajte upute o pravilnoj higijeni i njezi kože ovisno o tipu. Od čišćenja i načina na koji nanositi njegu do malih preinaka u prehrani ako je potrebno. Male stvari katkad učine veliku razliku.

3.

Isprobajte preporučeni preparat odmah u dućanu. Ovdje ne prodajemo "mačke u vreći".

4.

Kad kod kuće započnete svoju zelenu revoluciju, javite nam se. Pišite nam ili nas nazovite. Ili dođite! Ako ste koji korak zaboravili ili je ostalo kakvih nejasnoća, vrlo ćemo Vam rado pomoći da utvrdite gradivo!

5.

Nitko nije i ne mora biti savršen, ljepota jest u različitostima i baš u tim malim nesavršenostima... ali... nikome ne trebaju akne 😉

Pogledajte proizvode: