Dermatološki
ispitano

Nije testirano
na životinjama

Bez štetnih
sastojaka

Mineralna
šminka

Uzbuđeni smo i sretni što Vas možemo izvijestiti da u našemu Bio Boutiqueu ekskluzivno možete kupiti prestižnu prirodnu liniju mineralnog make-upa Lily Lolo koji još možda niste isprobali, ali biste to svakako trebali što prije učiniti!

Lily Lolo svjetski je poznat britanski brend, jedan od najboljih brendova mineralne šminke danas dostupne na tržištu u cijelom svijetu.
Riječ je o nagradama okrunjenoj luksuznoj liniji mineralne šminke koja puni police biranih kozmetičkih studija u Velikoj Britaniji i brzim korakom osvaja svjetska tržišta.

Što Lily Lolo čini jedinstvenim brendom?

  • Primjenom ove iznimno kvalitetne mineralne šminke visokih performansi postiže se besprijekorna prirodna ljepota i, što je još važnije, održava kožu zdravom, pa čak i onu najosjetljiviju.
  • Do danas je ovaj brend postigao kultni status primjenom proizvoda dobivenih iz najzdravijih mogućih sastojaka iz prirode i s pomoću vrhunske tehnologije.
  • Proizvodi ne sadrže parabene, sintetičke mirise ni boje, nanočestice, teške metale ni ostale štetne sastojke.
  • Pružaju UV zaštituod sunca jer sadrže mineralne sastojke, cinkov oksid i titanov dioksid koji su prirodni filtar zaštite od UV zračenja.
  • S ponosom nose certifikat BUAV (British Union for the Abolition of Vivisection).
  • Nisu testirani na životinjama.
  • Etički su pripravljeni od veganskih, organskih i bezglutenskih sastojaka gdje god je to moguće.
  • Bilo da je koža suhoga, masnog ili mješovitog tipa, nanošenjem šminke Lily Lolo ten postaje ujednačen, koža je besprijekorno zaglađena, bez začepljenih pora ili iritacije.
  • Ostavlja izuzetno lagan osjećaj, gotovo da je i ne osjećate na koži.

Za sebe možete odabrati proizvode koji odgovaraju baš Vašem ukusu i Vašim osobnim potrebama; kreirani su mineralni puder (među najprodavanijim proizvodima), završni mineralni puder, mineralno rumenilo, mineralni korektor, prirodni sprej za fiksiranje make-upa, prirodni ruževi za usne, mineralno sjajilo, prirodna maskara, vrlo nosiva sjenila i niz drugih proizvoda koje ubrajamo u dekorativnu kozmetiku.

Mineralni puder i dalje je novitet u svijetu dekorativne kozmetike, a pojavio se uz razvoj proizvoda prirodne kozmetike. Minerali se od davnina koriste u svrhu uljepšavanja i bojenja lica. Današnja mineralna kozmetika vrhunac je prirodnih sastojaka u njezi i uljepšavanju kože, a mi Vas upućujemo u sve što o njoj trebate znati.

Uz mineralni puder tu su i mnoge prirodne BB, tonirane i CC kreme koje sadrže prirodne pigmente i minerale kako bi se prilagodile boji Vašeg tena. Osim toga, minerali daju boje sjenilima za oči ili ruževima pa možemo reći da je mineralna kozmetika već duže vrijeme u intenzivnom porastu.

Ističemo da su Vam uvijek pri ruci i nadahnjujući video-tutoriali koji Vam nude pomoć stručnjaka i pružaju savjete kad god ih zatrebate.

Naš je slogan: Zdrava, prirodna i jednostavna ljepota!

 

Odakle ime Lily Lolo?

Sestre Lisa & Lorraine stručno su formulirale visoko učinkovitu kozmetičku liniju koja sadrži najzdravije danas dostupne sastojke, a proizvedena je u skladu s etičkim načelima.

Zamolili smo Lily Lolo da nam pruži detaljniji uvid u činjenice koje brend čine tako posebnim.

P: Koji se proizvodi najviše prodaju? Što mislite, zašto?

O: Naša nova organska veganska BB krema i prirodna veganska maskara zaista su popularne. Najprodavaniji proizvodi su mineralni puderi jer su izvrsna osnova za zdrav, prirodan izgled.

P: Kako gledate na ‘organski način života'?

O: Smatramo da je važno preuzimati odgovornost za svoj život i trebamo biti svjesni na koje sve načine utječemo na svoju okolinu. Kao kompanija težimo etičkoj proizvodnji upotrebljavajući najzdravije dostupne sastojke.

P: Kako izgleda vaš uobičajeni dan?

O: Vrijeme uglavnom posvećujemo klijenticama i klijentima. Njegujemo mnoga prijateljstva i rado bismo čuli i što vi mislite o našim proizvodima!

P: Koja je vaša filozofija ljepote?

O: Ljepota treba biti zdrava, prirodna i jednostavna! To je odlično pravilo kako za Ljepotu, tako i za život.

Pogledajte proizvode:

Zdrava, prirodna i jednostavna ljepota!

To vrijedi kako za ljepotu, tako i za život.