Organski
pročišćeni ghee

Dermatološki
ispitano

Nije testirano
na životinjama

Organska
aloe vera

Bez štetnih
sastojaka

10% od dobiti
doniramo

S ponosom Vam predstavljamo izuzetno kvalitetne proizvode preparativne kozmetike, dobivene isključivo iz prirodnih sastojaka, jedinstvene formulacije. Nakon više od dvije godine istraživanja, pažljivog odabira sastojaka i razvoja formulacije, sa zadovoljstvom i radošću nudimo Vam naših prvih šest proizvoda uistinu vrhunske kvalitete: od proizvoda za njegu tijela do onih za njegu lica.

Kozmetika MIRATI razvila se iz spoznaje o jedinstvenim ljekovitim svojstvima maslaca Ghee i blagotvornom djelovanju organskih eteričnih ulja pojedinih biljaka. Certificirani organski Ghee dobavlja pouzdani partner iz Indije, a biljke iz organskog uzgoja stižu s Mediterana, iz Amerike, Australije i Jugoistočne Azije.

Ghee je čista mliječna masnoća koja se za primjenu u kozmetici dobiva tradicionalnim dugotrajnim i višestrukim postupcima pročišćavanja najkvalitetnijeg maslaca. To uključuje postupke uklanjanja vode i ekstrakta bezmasne suhe tvari, s minimalnim udjelom mliječne masnoće od 99,3% ukupne mase i maksimalnim sadržajem vode od 0,5% ukupne mase (običan maslac sadrži otprilike 80% mliječne masti, 15% vode, 3% soli i 1-2% krute mliječne tvari). Pročišćavanjem maslaca zadržavaju se sastojci koji su korisni za Vašu kožu.

Razlog zbog kojeg se Ghee cijeni njegova je nezamjenjiva uloga u svim segmentima ljudskog zdravlja. Ghee je po svom sastavu najčišća masnoća koja ima sposobnost prodiranja u sve dijelove tijela te vezanja i neutraliziranja toksina. Pomaže pri apsorpciji vitamina, minerala i biljnih sastojaka. Sadrži vitamine: A, D, E i K, linolnu i laurinsku kiselinu, a ne sadrži transmasne kiseline.

Sva naša kozmetika hidratizira i hrani Vašu kožu potrebnim vitaminima i hranjivim tvarima, kako bi trajno bila lijepa i zdrava.

Proizvedeni u Sloveniji, a dermatološki testirani u Italiji, naši su proizvodi ispunjeni ljubavlju prema prirodi i prirodnim ljepotama. Uvjereni smo da osobna njega može biti prirodna, zdrava i pravi dar za Vašu kožu. Uživajte u kozmetici MIRATI!

Filozofija

Kozmetika MIRATI ujedinjuje mediteransku i azijsku tradiciju, mediteransko podneblje miješa s alpskim zrakom, poznavanje svojstava ljekovitog bilja usmjerava prema zdravom načinu života.

Pomno odabrani prirodni sastojci unose osjećaj ugode, ljepote i zdravlja. Dijelimo jedni s drugima ono što nam Priroda daje i budimo svi dio prirodnih procesa na Zemlji. Naše je uvjerenje da se ono što je iz prirode uzeto - u prirodu i vraća. Neka se prirodni ciklus obnavlja!

Sastojci koje nam je Bog obilato podario kroz Prirodu odabrani su, prerađeni i sadržani u našim proizvodima uz minimalni otpad. Naše tube, bočice i staklene posudice u kojima se proizvodi čuvaju ekološki su prihvatljive i moguće ih je sigurno reciklirati nakon uporabe.

Pogledajte proizvode:

Donacije

MIRATI kozmetika nastoji 10% dobiti donirati u dobrotvorne svrhe.
Kupnjom MIRATI proizvoda omogućujete donacije namijenjene potrebitima po Vašem izboru.
Pratite MIRATI na Facebooku i Instagramu za više informacija.