Predstavljamo vam izuzetno kvalitetne kozmetičke proizvode, dobivene iz prirodnih sastojaka, jedinstvene formulacije. Nakon više od dvije godine istraživanja, pažljivog odabira sastojaka i razvoja formulacije, sa zadovoljstvom i radošću vam nudimo naših prvih šest izuzetnih proizvoda: od proizvoda za njegu tijela, do onih za njegu lica.

Kozmetika MIRATI razvila se iz spoznaje o jedinstvenim ljekovitim svojstvima Ghee maslaca i blagotvornom djelovanju organskih eteričnih ulja pojedinih biljaka. Certificirani organski ghee dolazi od pouzdanog partnera iz Indije a biljke iz organskog uzgoja sa Mediterana, iz Amerike, Australije i jugoistočne Azije.

Ghee je čista mliječna masnoća koja se za korištenje u kozmetici dobiva tradicionalnim dugotrajnim i višestrukim postupcima pročišćavanja najkvalitetnijeg maslaca. To uključuje postupke uklanjanja vode i ekstrakta bezmasne suhe tvari, s minimalnim sadržajem mliječne masnoće od 99,3 % ukupne mase i maksimalnim sadržajem vode od 0,5 % ukupne mase (običan maslac sadrži otprilike 80 % mliječne masti, 15 % vode, 3 % soli i 1 - 2 % krute mliječne tvari). Pročišćavanjem maslaca zadržani su oni sastojci koji su korisni za vašu kožu.

Razlog zbog kojeg se ghee cijeni je njegova nezamjenjiva uloga u svim segmentima ljudskog zdravlja. Ghee je po svom sastavu najčišća masnoća koja ima sposobnost prodiranja u sve dijelove tijela te vezanja i neutraliziranja toksina. Pomaže apsorpciji vitamina, minerala i biljnih sastojaka. Sadrži vitamine: A, D, E i K, linolnu i laurinsku kiselinu a ne sadrži transmasne kiseline.

Sva naša kozmetika hidratizira i hrani vašu kožu potrebnim vitaminima i hranjivim tvarima, kako bi trajno bila lijepa i zdrava.

Proizvedeni u Sloveniji, naši su proizvodi ispunjeni ljubavlju prema prirodi i prirodnim ljepotama. Uvjereni smo, da osobna njega može biti prirodna zdrava i savršena za vašu kožu. Uživajte MIRATI kozmetiku!

Filozofija

MIRATI kozmetika spaja mediteransku i azijsku tradiciju, mediteransko podneblje miješa sa alpskim zrakom, poznavanje svojstava ljekovitog bilja usmjerava prema zdravom načinu života.

Pomno odabrani prirodni sastojci unose osjećaj ugode, ljepote i zdravlja. Dijelimo jedni s drugima ono što nam priroda daje i budimo svi dio prirodnih procesa na Zemlji. Uvjereni smo, da se ono što je uzeto iz prirode, u prirodu i vraća. Neka se prirodni ciklus obnavlja!

Sastojci koje nam je Bog obilato podario kroz prirodu, odabrani su, prerađeni i sadržani u našim proizvodima uz minimalni otpad. Čak su i naše tube, bočice i staklene posudice u kojima se proizvodi čuvaju, ekološki prihvatljive i moguće ih je sigurno reciklirati nakon uporabe.

Pogledajte veganske proizvode:

Donacije

Kozmetika MIRATI kozmetika nastoji 10% dobiti donirati u dobrotvorne svrhe.
Vašom kupnjom MIRATI proizvoda omogućujete donacije namijenjene potrebitima po vašem izboru.
Slijedite MIRATI na Facebooku i Instagramu za više informacija.